Kombination af faglighed & produktion

 

Hvorfor er kombinationen af faglighed og produktion af animationsfilm vigtigt?

Globalt og lokalt er der ved at ske et paradigmeskift indenfor undervisning og læring. Verden er i hastig forandring, og det stiller nye krav til at eleverne skal udvikle kompetencer som kreativitet, kollaboration, kritisk sans, it-færdigheder og kommunikation. Globalt omtales disse kompetencer som det 21. århundredes kompetencer (21st Century Skills) – og en autentisk måde at udvikle disse kompetencer hos eleverne, er gennem faglig integration i produktive processer med levende billeder. Da mange lærere ikke har forudgående uddannelse eller erfaring inden for det felt, er der et behov for at kompetence-udvikle lærere til at kunne anvende det som redskaber i den faglige undervisning.